Go Back
חטיף שיבולת שועל

חטיף שיבולת שועל בקערה אחת!

קערה אחת וכמה דקות הכנה ויש לכם חטיף שיבולת שועל ביתי שדומה בול לנייצ'ר ואלי, אבל טעים יותר, זול יותר ומצטיין בעושר טעמים של שוקולד צ'יפס, קקאו, קוקוס וחמאת שקדים נימוחה
ציון 4.28 על ידי 25 דירוגים
באדיבות: חיה ללונק

המצרכים

  • ½2 כוסות שיבולת שועל דקה (להכנה מהירה)
  • ½ כוס שיבולת שועל עבה
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות שטוחות קקאו
  • ¾ כוס שמן קוקוס
  • 2 כפות דבש
  • כף חמאת שקדים טבעית
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180-200 מעלות מראש ובינתיים מערבבים את כל החומרים בקערה אחת עד לתערובת אחידה.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב את הבלילה לעובי דק דק בערך 1 ס״מ
  • (התערובת מספיקה לתבנית אחת אז פשוט לשטח על כולה).
  • אופים בתנור כ-15 דקות ומייד כשמוציאים חותכים לרצועות מלבניות בעזרת חותכן.
  • משאירים לקירור במקום מוצל לפחות שעה, מוציאים את הרצועות בעזרת פלטה או סכין בזהירות, ושומרים במקום ללא לחות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.