במיקסר עם וו גיטרה מניחים את החמאה (חתוכה לקוביות), שקדים טחונים, קמח, אבקת סוכר ומעבדים עד לתערובת פירורית.
מערבבים את תמצית הווניל עם הביצה ומוסיפים למיקסר מעבדים עד שהבצק מתגבש, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה עד לעובי של חצי סנטימטר,
בוחרים כל סיפרה/אות/צורה שרוצים מדפיסים וגוזרים.
את הצורה מניחים על הבצק המרודד וחותכים לפי קווי המתאר עם סכין. חשוב לחתוך את הצורה ישירות על המשטח אותו מכניסים לתנור על מנת שתישמר הצורה.
אופים ב-180 מעלות עד לצבע זהוב בהיר (בערך 15 דקות).