Go Back
מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

מתכון עוגת שוקולד פסק זמן

עוגת שוקולד פסק זמן, קלה להכנה וטעימה בדיוק לרגעים שרוצים פסק זמן.
ציון 4.18 על ידי 28 דירוגים
באדיבות: רויטל בן חמו

ציוד

תבנית 24 עגולה

המצרכים

  • ½2 כוסות קמח
  • ½1 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות מים חמימים
  • 1 צנצנת ממרח פסק זמן

אופן ההכנה

  • את היבשים לערבב יחד, להוסיף את הרטובים.
  • לערבב היטב שלא יהיו גושים (מתכון של המון שנים יוצאת ליגה).
  • אופים בתנור על 170 מעלות בערך 40 דקות וחשוב לבדוק לפני שהיא מוכנה.
  • לוקחים צנצנת של ממרח פסק זמן, שהעוגה מתקררת לחתוך אותה באמצע למרוח מהפסק זמן להחזיר את החלק העליון.
  • בערך 5 כפות לשים בכוס לחמם במקרו כמה שניות לשפוך על העוגה גם מסביב לקשט במה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.