קלאסה מהממת שלמנת עוף עם אפונה ותפוחי אדמה שתפנק אתכם בעושר אינסופי של עוף עסיסי, אפונה שובבה וקוביות תפוחי אדמה רכים רכים ומשביעים. הכנה סופר קלה, מנה סופר משביעה
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: צביה אורן
המצרכים
6שוקי עוף (פולקה)
1שקית אפונה סנפרוסט
3תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1כף אבקת מרק איכותית טבעית(מוסיפה טעם מיוחד)
1כפית כורכום
1כפית פפריקה אדומה
½כפית פלפל שחור
½פלפל ירוק חריף
3כפות שמן
1כפית מלח ורוד הימלאיה(מלח יותר טבעי ואיכותי - לא חובה)
1בצל קצוץ לקוביות
2שיני שום חתוכות דק
אופן ההכנה
את הבצל הקצוץ מניחים בסיר עם שלוש כפות שמן זית עד להזהבה קלה, מוסיפים את השוקיים וצורבים אותם מכל צד.
מוסיפים את האפונה, תפוחי אדמה ואת כל התבלינים, מוסיפים 2 כוסות מים, מערבבים בעדינות, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך ועד שכמעט כל המים מתאדים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.