Go Back
מאפינס שוקולד פרווה

מאפינס שוקולד פרווה מקמח כוסמין

מאפינס שוקולד פרווה מקמח כוסמין יענג אתכם במרקם שוקולדי מופלא, ניחוח קוקוס אקזוטי ואגוזים קראנצ'יים. קינוח מושלם שישמח את הילדים ויכניס הביתה אווירה חגיגית
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 1 כוס קמח כוסמין (אפשר גם קמח רגיל)
  • 3 כפות סוכר קוקוס או רגיל (עדיף קוקוס לשלמות טעמים)
  • 3 כפות שיבולת שועל דק
  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 1 כפית שטוחה אבקת סודה
  • ¼ כוס שמן קוקוס
  • 1 כוס חלב צמחי (אפשר גם חלב רגיל)
  • 1 ביצה
  • ¼ כוס שוקולד צ’יפס מריר
  • אגוזי מלך שבורים גס

אופן ההכנה

  • נערבב הכל בקערה ללא מיקסר לבלילה אחידה, חוץ מאת האגוזים והשוקולד!
  • עכשיו נוסיף שוקולד צ’יפס וכמה אגוזי מלך, נערבב שוב.
  • נכניס למנג׳יטים משומנים שמונחים על תבנית עם נייר אפייה, ממלאים עד 3/4 הגובה ומעל ונשים עוד קצת אגוזים.
  • נאפה על 180 מעלות עד להזהבה כ-15 דקות.

הערות וטיפים

  • אפשר לוותר על החלב הצמחי והשמן קוקוס?
    בדרך כלל מחליפים במים ושמן רגיל. אם מעוניינים לנסות אז בכמות קטנה של הבלילה.
  • איפה קונים סוכר קוקוס?
    ניתן למצוא בדרך כלל בחנויות טבע ובסופרמרקטים גדולים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.