Go Back
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד מריר

מתכון מושלם של עוגיות שיבולת שועל שמזכירות עוגיות שוקולד צ׳יפס. הכנה קלה ומצרכים טובים וקיבלתם ביס קראנצ'י עשיר ומתוק ליד הקפה במרקם קריספי ממכר ושוקולדיות נוטפת...
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
באדיבות:  צביה אורן

המצרכים

  • 1 כוס קמח מלא
  • 3 כוסות שיבולת שועל דק
  • 150 גרם חמאה
  • ¼1 כוס סוכר חום
  • ¼ כוס מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (100 גרם)
  • 1 כוס צימוקים או חמוציות. (100 גרם)
  • 1 כוס שוקולד צ׳יפס שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • לערבב הכל במיקסר עם וו גיטרה עד קבלת מרקם אחיד, להוסיף אגוזים, צימוקים ושוקולד ולערבב שוב.
  • ליצור כדורים ודוחסים עם האצבע בידיים רטובות מעט. לשטח ולפזר למעלה עוד קצת שוקולד וללחוץ אותו עם האצבע.
  • לשים בתבנית מרופדת במרווחים שווים, לאפות עד השחמה כ-15 דקות על 160 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.