בקערה שמים 200 גרם שוקולד שבור לקוביות עם הסילאן וחמאת בוטנים.
שמים במיקרו דקה ומוציאים ומערבבים, אם צריך שמים למיקרו עוד חצי דקה עד שנמס.
שופכים על 4 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב.
משטחים על נייר אפייה בתבנית ושמים למקפיא.
בינתיים בקערה אחרת שמים 150 גרם שוקולד שבור עם 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, וממיסים במיקרו.
שופכים על הפצפוצים ומלמעלה מפזרים פקאן מסוכר שגורסים לחתיכות.
מקררים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
חותכים לגודל הרצוי ושומרים במקרר בכלי אטום.