Go Back
חטיף שוקולד ביתי ב -10 דקות עם פצפוצי אורז

חטיף פצפוצי אורז ב-10 דקות

חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד או עם חמאת בוטנים, שמכינים ב־10 דקות וזוללים ברגע.
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: תבנית חד פעמית בינונית (או מעט קטנה יותר מי שרוצה עוגיות גבוהות)
כוס: כוס 240 מ"ל

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד (200 גרם - שבור לקוביות)
  • 8 כפות סילאן
  • 2 כפות חמאת בוטנים (עדיף עם חתיכות בוטנים)
  • 4 כוסות פצפוצי אורז
  • ½1 חפיסות שוקולד שבור (150 גרם )
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • פקאן מסוכר (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • בקערה שמים 200 גרם שוקולד שבור לקוביות עם הסילאן וחמאת בוטנים.
  • שמים במיקרו דקה ומוציאים ומערבבים, אם צריך שמים למיקרו עוד חצי דקה עד שנמס.
  • שופכים על 4 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב.
  • משטחים על נייר אפייה בתבנית ושמים למקפיא.
  • בינתיים בקערה אחרת שמים 150 גרם שוקולד שבור עם 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, וממיסים במיקרו.
  • שופכים על הפצפוצים ומלמעלה מפזרים פקאן מסוכר שגורסים לחתיכות.
  • מקררים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
  • חותכים לגודל הרצוי ושומרים במקרר בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.