נכניס אל תוך תבנית פיירקס את מרכיבי הרוטב ומערבבים הכל יחד לאיחוד.
ניקח חציל - נצמיד אליו קציצה ,אז תפוח אדמה ואז עגבנייה.
בסדר הזה נמלא את כל התבנית שלנו ואז את מה שנותר מהרוטב שבקערה למזוג פנימה.
לשלב הבא בסידור המאפה לסדר בדפנות הקערה חצאי פלפל צ'ילי אדום טרי ופלחי פלפל ירוק טרי חריף.
לעטוף את התבנית הייטב בנייר אלומיניום ונכניס לתנור על 180 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים לחלוטין.
אחר כך נוריד את נייר האלומיניום ונמשיך עם האפייה עד שהמאפה מזהיב ומקבל צבע יפה.