Go Back
פוטטוס ביתיים

פוטטוס ביתיים כמו במקדונלדס טעימים בטירופים!!!

קבלו אותם במחיאות כפיים שמנוניות - פוטטוס ביתיים של מקדונלדס קלילים להכנה, טעימים בטירופים, מהממים ביופיים, קריספיים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים...
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 6 תפוחי אדמה עם הקליפה
  • כף קורנפלור (אפשר במקום קמח וחצי כפית אבקת אפייה)
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
  • לתיבול: מלח וקייג'ין או תבלין פילדלפיה, מג'יק ספייסי, גריל עוף, או פפריקה מתוקה עם חריפה ביחד

אופן ההכנה

  • נשטוף ונחתוך את תפוחי האדמה לחצי וכל חצי לעוד חצי ואז באמצע לרוחב כך שיצא לנו 8 משולשים.
  • נמלא סיר עם מים ונבשל את תפוחי אדמה רק עד טיפה ריכוך, רבע שעה גג שלא יהיה פירה
  • נעביר למסננת ונחכה לקירור מוחלטט.
  • בקערה נערבב קורנפלור, מלח, פלפל שחור ופפריקה. נכניס תפוח אדמה לתערובת, ננער אותו עם היד ונשאיר רק שכבה דקה של ציפוי.
  • נטגן בשמן עמוק עד קבלת צבע יפה, נוציא ישר למסננת וישר נתבל באחד מהתיבולים שבחרתם

הערות וטיפים

  • אפשר גם בתנור או בסיר טיגון בריא עם 2 כפות שמן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.