Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מגולגלות תמרים ושלמות ונוסטלגיות
עוגיות מגולגלות תמרים כמו של פעם, פריכות וטעימות. מתכון כולל טיפים לבצק נוח לעבודה!
ציון
4.43
על ידי
35
דירוגים
באדיבות:
מלי מאירוב
ציוד
מידה: בכוס מדידה או חד פעמי חם
המצרכים
▢
½3
כוסות
קמח
(חצי קילו)
▢
¼1
כפיות
אבקת אפייה
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
2
כפות
אבקת סוכר
▢
1
חבילה
חמאה/מחמאה רכה מאוד
(200 גרם )
▢
½
כוס
מיץ תפוזים
▢
⅓
כוס
שמן
▢
למילוי:
ממרח תמרים
((או כפית ריבה ונפזר קוקוס, או כפית נוטלה או שחר))
אופן ההכנה
בקערה נשים את חומרי הבצק.
נלוש בידיים לבצק רך ונעים.
נעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
נוציא את הבצק מהמקרר ונחלק אותו ל 3 חלקים.
הכנת הצורה:
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
נקמח נייר אפייה נגלגל כל חלק של בצק שעליו אנחנו עובדים בקמח ונרדד לעיגול דק.
נדאג שיהיה מקומח מתחת לבצק שלא יידבק.
נחתוך את העיגול למשולשים.
נשים בקצה כפית ממרח תמרים (או כפית ריבה ונפזר קוקוס, או כפית נוטלה או שחר)
נגלגל מהחלק הרחב של המשולש כלפי החלק הצר ונניח בתבנית עם נייר אפייה על צד התפר.
נאפה אפייה רגילה 175 מעלות בערך 15 דקות.
נוציא ונפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.