Go Back
קציצות טוניסאיות פיקנטיות

קציצות טוניסאיות מטוגנות פיקנטיות

קציצות טוניסאיות פיקנטיות יפנקו אתכם בטעם עסיסי ורך, תיבול מהמם ורוטב אדום משובח שימלא את הבית בניחוחות פותחי תיאבון ויעשה לכם שבת מבורכת בטעמים ביתיים מושלמים
ציון 4.47 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: רונית אזרד בוקובזה

המצרכים

  • 250 גרם חזה עוף טחון ובשר בקר טחון מעורבבים חצי חצי
  • פטרוזיליה, כוסברה, כרפס ושמיר קצוצים
  • 1 תפוח אדמה גדול מגורד דק וסחוט
  • 1 בצל גדול מגורד דק וסחוט
  • 3 כפות פירורי לחם לבנים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • כמון
  • כורכום
  • כרוויה (קימל)
  • פפריקה חריפה
  • ביצה

לרוטב:

  • 3 שיני שום
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • לערבב הכל בידיים, לשים במנוחה במקרר לספיגת הטעמים. להכין צלחת ביצה טרופה וצלחת קמח ולפני טיגון לטבול מעט בביצה ובקמח ולטגן בשמן עמוק על אש בינונית ולא גבוהה.
  • להוציא לצלחת ולהכין את הרוטב: לערבב את השום, הפפריקה והרסק ולהוסיף כוסברה קצוצה.
  • לסדר את הקציצות יפה בסיר, ליצוק את הרוטב וכשתי כוסות מים רתוחים, להוסיף קצת מלח, פלפל גרוס, פפריקה חריפה ומעט כמון. לבשל על אש קטנה כ-10 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.