מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה מומסת ומשטחים ברינג.
-יש אפשרות לעשות עם תחתית של אוראו טחון / בלילה של כדורי שוקולד / בראוניז אפוי, או כל מה שאוהבים
בקערה קטנה להמיס ג'לטין עם מים ולהניח בצד לחצי שעה.
בקערה נוספת לשים 200 גרם שוקולד עם 200 מ"ל שמנת ולהמיס במיקרו בפולסים של חצי דקה ומערבבים.
כשהג'לטין מתקשה מכניסים למיקרו ל 10 שניות. ומעבירים לתערובת השוקולד החמה.
במיקסר מקציפים את יתרת השמנת (200 מ"ל) למרקם נפוח ואוורירי (כמו יוגורט קצת יציב).
מקפלים את תערובת השוקולד אל הקצפת עד לאיחוד מלא ושופכים לרינג.
חוזרים על הפעולה עם כל שכבות המוס, כשבין שכבה לשכבה מומלץ להקפיא את העוגה כ45 דקות.
לאחר השכבה האחרונה מכניסים למקפיא ל4 שעות עד לילה.