נקציף לשתי דקות את הסוכר והמחמאה ונוסיף את שאר המצרכים.
נלוש טוב טוב (הבצק אמור להיות גמיש וקטיפתי אם הוא דביק להוסיף מעט קמח).
נעטוף את הבצק בניילון נצמד, ונכניס למקרר לפחות שעה מכיוון שנוח יותר לעבוד איתו כשהוא קר.
נקמח משטח עבודה, נרדד דק לא מדי.
נקרוץ עוגיות עם הקורץ של עוגיות ונחלק לאותה כמות עוגייה סגורה ועוגייה עם חור.
נאפה עשר דקות על חום 180מעלות.
נקרר את העוגיות ולמרוח ממרח חלווה (אפשרות לריבה גם).
על החלק השלם לשים מעל את עוגיית החור ונבזוק אבקת סוכר מעל.