Go Back
עוגיות חלבה פריכות ונחטפות

עוגיות חלבה פרווה מהירות וקלות

עוגיות חלבה קלות להכנה, ממכרות, פריכות, מפנקות והכי טעימות שיש.
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 1 חבילה מחמאה (רכה - 200 גרם)
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 חלמון
  • ½2 כוסות קמח
  • ½ כוס קורנפלור
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף לשתי דקות את הסוכר והמחמאה ונוסיף את שאר המצרכים.
  • נלוש טוב טוב (הבצק אמור להיות גמיש וקטיפתי אם הוא דביק להוסיף מעט קמח).
  • נעטוף את הבצק בניילון נצמד, ונכניס למקרר לפחות שעה מכיוון שנוח יותר לעבוד איתו כשהוא קר.
  • נקמח משטח עבודה, נרדד דק לא מדי.
  • נקרוץ עוגיות עם הקורץ של עוגיות ונחלק לאותה כמות עוגייה סגורה ועוגייה עם חור.
  • נאפה עשר דקות על חום 180מעלות.
  • נקרר את העוגיות ולמרוח ממרח חלווה (אפשרות לריבה גם).
  • על החלק השלם לשים מעל את עוגיית החור ונבזוק אבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.