נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה.
מכניסים לקירור במקרר חצי שעה.
מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו.
בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס ומעבירים לשקית זילוף.
על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים.
מעבירים למקפיא גם לשעה.
לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול.
את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון.
מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל.