Go Back
סושי שוקולד

סושי שוקולד עם קרם קוקוס

סושי שוקולד - רולדת שוקולד מיוחדת, מפנקת ומרעננת שגונבת את ההצגה בקלות!
ציון 4.55 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מרינה סמינוב
Advertisements

המצרכים

  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם )
  • שמנת מתוקה (200 גרם )

מלית:

  • 1 חבילה שוקולד לבן (100 גרם )
  • שמנת מתוקה (50 מ"ל )
  • שמנת מתוקה (150 מ"ל )
  • אינסטנט פודינג וניל (50 גרם )
  • ¾ כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון (או פשוט איזה ציפוי שנראה לכם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה.
  • מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה.
  • מקפיאים שעה.

להכנת המלית:

  • נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה.
  • מכניסים לקירור במקרר חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו.
  • בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס ומעבירים לשקית זילוף.
  • על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים.
  • מעבירים למקפיא גם לשעה.
  • לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול.
  • את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון.
  • מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.