Go Back
חיתוכיות גבינה עם פירורים ממכרות

חיתוכיות עוגת גבינה פירורים אפויה של פעם

חיתוכיות עוגת גבינה עם פירורים טעימות, מרעננות והכי מפנקות שיש להגשה בכל עת.
ציון 4.34 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: חנה אדרי

ציוד

מידה: חד פעמי של שתייה חמה

המצרכים

בצק:

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם )
  • 1 חלמון
  • 3 כוסות קמח
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • ¼ כוס מים קרים

מילוי:

  • 2 חבילות גבינת טוב טעם (500 גרם)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם )
  • 1 חבילה גבינת שמנת (250 גרם - אפשר להחליף בעוד גבינה לבנה)
  • 2 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קורנפלור

פירורי בצק:

  • 1 חבילה חמאה (100 גרם )
  • 1 כוס סוכר
  • ½1 כוס קמח
  • ½ כוס אגוזים (טחונים)
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

בצק:

  • לערבב את המרכיבים במעבד מזון.
  • לרדד מעל נייר אפיה לגודל תבנית חד פעמית הענקית.

מילוי:

  • לערבב את המרכיבים של מילוי בקערה, לערבב טוב טוב ואז לשפוך מעל הבצק.

פירורי בצק:

  • לערבב את המרכיבים במעבד מזון.
  • לערבב עד כדי פירורים ולפזר מעל הגבינה.
  • לאפות ב 170 מעלות לחצי שעה או עד שמשחים.

הערות וטיפים

למי שלא רוצה לשים פירורי בצק מעל אפשר לשים ג'לי וקצפת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.