מכינים את התחתית עם - 75 גרם חמאה וביסקוויטים מרוסקים/טחונים.
לערבב ולשטח בתבנית להכניס למקפיא למשך כחצי שעה - שמים מסביב שקף.
להמיס בפולסים במיקרו - 25 גרם חמאה מעט חלב ושוקולד לבן ונותנים זמן שיתקרר.
בינתיים את שמנת המתוקה מקציפים.
מוסיפים אינסטנט וניל ואת הגבינות.
להוסיף בקיפול את השוקולד ולשים על שכבת הבסיס.
מכניסים להקפאה לכמה שעות.
במיקרו נמיס צנצנת לוטוס .לערבב היטב וכשהעוגה קפואה יוצקים כמה שרוצים מעל.
את העוגה לשמור במקפיא ולפני ההגשה להוריד למקרר.