Go Back
+ servings
עוגיות שקדים נמסות בפה

עוגיות שקדים נמסות בפה שתמיד מצליחות

עוגיות שקדים נמסות בפה, שמכינים בקלות ומשדרגות את רמת הפינוק!
ציון 4.34 על ידי 53 דירוגים
כמות 50 עוגיות
באדיבות: נטע בשביל השוקולד

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - רכה בטמפרטורת החדר)
  • מלח (קורט )
  • אבקת סוכר (100 גרם )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון (מ ½ לימון)
  • 2 כפות חלב
  • שקדים טחונים (200 גרם )
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½1 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • בעזרת מיקסר עם וו לישה נערבב את החמאה, מלח, אבקת הסוכר, ווניל, גרידת הלימון והחלב.
  • יש לערבל היטב עד לקבלת תערובת מוקצפת.
  • בשלב השני נוסיף את הקמח, הקורנפלור, השקדים ואבקת האפייה.
  • יש להמשיך לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  • מהבצק נכין כדורים קטנים ומכל כדור ניצור צורה של חצי ירח בעזרת האצבעות.
  • את העוגיות נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות.
  • יש לאפות עד שהעוגיות מזהיבות (כ 12-15 דקות).
  • לאחר מכן נוציא מהתנור ונצנן את העוגיות. ניתן לקשט בעוד אבקת סוכר ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.