Go Back
חטיף פטריות

חטיף פטריות כמו באולמות

מי ידע שכל כך קל להכין חטיף פטריות כמו באולמות בשרני וקריספי וממכר בטירוף? פירורי לחם מתובלים היטב, בלילה עשירה ורוטב טעים בצד - ויש לכם מנת אירוח חגיגית, מרשימה וסופר טעימה
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 2 סלסלאות פטריות שמפניון

לבלילה:

  • 4 ביצים
  • 1 כפית תבלין פלדלפיה (למי שאין – אפשר להמיר בצ'ילי גרוס או פפריקה או 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק)
  • מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס מים קרים (חד פעמי קר)

לציפוי:

  • פירורי לחם מוזהבים מתובלים בשומשום שחור, פפריקה, וכו'
  • תבלינים יבשים כגון: כוסברה קצוצה, טימין, מלח...

אופן ההכנה

  • לטרוף במטרפה את כל חומרי הבלילה עד שאין גושים!
  • להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים.
  • ננגב את הפטריות אחד אחד בנייר סופג, אבל לא לשטוף אותן!!
  • נכניס אותן לבלילת הביצים, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים.
  • נחמם שמן עמוק, נטבול את הפטריות בפירורים המוזהבים, נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ונוציא לנייר סופג
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.