לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצה - להניח במקרר לרבע שעה קירור.
את הקציצות לטגן ברבע כוס שמן במחבת, דקה מכל צד ולהניח בצד.
נעבור לרוטב, בסיר רחב מטגנים ברבע כוס שמן בצל קצוץ עד להזהבה.
להוסיף שן שום כתושה, חצי כפית כורכום ולערבב.
להוסיף סלסלת פטריות חתוכות, 2 כפות רוטב סויה או טריאקי ומערבבים.
להוסיף כוס וחצי מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס.
להניח את הקציצות המטוגנות ברוטב מעל הפטריות ולערבב בעדינות, מבשלים על להבה נמוכה 20 דקות.
בינתיים להרתיח סיר עם מים מעט שמן ומלח.
ולהרתיח חצי חבילת אטריות אורז רחבות או ניתן להמיר לפסטה או אטריות רגילות - מסננים מהמים.
להוסיף אותם לסיר הקציצות, להטמיע אותם ברוטב בעדינות.
לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה, מפזרים פטרוזיליה יבשה ומכבים.