טורפים במשך כמה דקות את הביצים עם הסוכר והשמן, מוסיפים את החלב הצמחי, תמצית וניל וממרח אגוזי לוז וממשיכים לטרוף לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח עם אבקת קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים גם את האגוזים ושוקולד מריר קצוצים (משאירים מעט בצד בכדי לפזר מלמעלה).
מערבבים עד לאיחוד ומעבירים למנג׳טים אישיים. זורים מעט אגוזי לוז ושוקולד מריר מעל כל עוגה. מכניסים לתנור שחומם על חום של 170 לאפיה של כ-17-20 דקות,
שימו לב לא לייבש את המאפינס.