Go Back
+ servings
מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים

הכנה פשוטה, אפייה קצרצרה = מאפינס שוקולד - מיני עוגות פררו רושה מושלמים בשילוב אגוזי לוז קריספיים, שוקולד מריר רך, ניחוחות וניל מהממים ומרקם רך. ביס חלומי שיעשה לכם שבת מתוקה ואירוח מרשים!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
כמות 12 מאפינס
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס שמן נייטרלי כמו זרעי ענבים ( (או שמן קוקוס מומס))
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף גדושה ממרח אגוזי לוז טבעי
  • 1 כוס כוס חלב צמחי (ללא תוספת סוכר)
  • 3 כפות גדושות קקאו
  • ¼1 כוס קמח כוסמין מלא / לבן
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
  • 50 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ דק
  • כוס אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה

  • טורפים במשך כמה דקות את הביצים עם הסוכר והשמן, מוסיפים את החלב הצמחי, תמצית וניל וממרח אגוזי לוז וממשיכים לטרוף לקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח עם אבקת קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים גם את האגוזים ושוקולד מריר קצוצים (משאירים מעט בצד בכדי לפזר מלמעלה).
  • מערבבים עד לאיחוד ומעבירים למנג׳טים אישיים. זורים מעט אגוזי לוז ושוקולד מריר מעל כל עוגה. מכניסים לתנור שחומם על חום של 170 לאפיה של כ-17-20 דקות,
  • שימו לב לא לייבש את המאפינס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.