מתכון פלפל צ'ומה קליל, ביתי ופיקנטי, המושלם לבסיס לכל תבשיל, לתוספת למנות דגים וחריימה, לתיבול קציצות, שניצלים או שקשוקה, או כממרח פיקנטי על סנדוויץ' עסיסי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח
המצרכים
300גרם פפריקה חריפה
150גרם גרם פפריקה מתוקה
10ראשים שום טרי וכתוש((זה זקוק להמון שום והכמות היא גדולה))
2כפות כמון
2כפות כרוויה (קימל טחון)
3כוסותשמן(בערך - כמה שנכנס עד לריכוך הפפריקה)
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים, לשים בקופסאות ולהכניס למקרר, לשים מעט שמן מעל שלא יתקלקל ניתן להקפיא.
הערות וטיפים
תדאגו שתמיד יהיה שמן מעל שלא יתקלקל
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.