לערבב את חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, ללוש בידיים עד לקבלת בצק רך ודביק, להשאיר לתפיחה קצרה של 30 דקות במקום חמים.
כעבור 30 דקות לחלק את הבצק ל-3 חלקים ובידיים רטובות /משומנות לפתוח כל חלק על מגש מרופד בנייר אפייה
לרוטב העגבניות לטגן בסיר קטן עם כף שמן זית את העגבניות ושיני השום ולהוסיף רכז עגבניות, אורגנו, מלח, סוכר חום ומים רותחים. לבשל את הרוטב עד שהוא מסמיך.
להרכיב את הפיצות עם תוספות שאוהבים
להכניס לאפייה באמצע התנור על 190 מעלות טורבו 15-20 דקות לפי מידת הקריספיות הרצויה