Go Back
עוגיות חמאה מדהימות - פריכות וזהובות

עוגיות חמאה כמו של פעם

עוגיות חמאה, כמו של פעם, עם מראה אלגנטי. קלות להכנה וטעימות בכל זמן!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שולי אסולין קראסין

ציוד

כוס: כוס מדידה 

המצרכים

  • ½ קילו קמח (+ חצי כוס נוספת)
  • 2 כפות קורנפלור
  • חמאה (220 גרם/250 מחמאה)
  • ½ כוס שמן (חמניות/קנולה)
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית תמצית שקדים
  • 1 ביצה (L)

לעיצוב:

  • 2 כפות קקאו

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק מערבבים הכל למעט הקמח למחית.
  • מוסיפים את הקמח חצי קילו ולשים עד להטמעה.
  • אחרי זאת מוסיפים את החצי כוס הנוספת רק אם הבצק עדיין דביק.
  • הבצק צריך להיות רך ולא דביק כמו מרקם פלסטלינה.
  • קורצים כדורים קטנים גודל אגוז המלך.
  • נעצב את הכדורים כמו בסרטון.
  • נשים לאפייה על חום 175 מעלות למשך 12-15 דקות לצבע זהוב בהיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.