Go Back
שיפודי סלמון בתנור

שיפודי סלמון בתנור במרינדה מתקתקה

שיפודי סלמון בתנור קלילים להכנה באפייה קצרצרה – יעניקו לכם נתחים רכים ועסיסיים, ספוגים בטעמים מתובלים מעולים, ומושלמים לארוחת צהריים מהממת וטעימה גם לילדים
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 4 פילה סלמון טרי (חתוך לקוביות)

למרינדה:

  • 1 שן שום כתושה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף רוטב סויה תמרי
  • 1 כף סילאן
  • ½ כפית פפריקה מתוקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף שומשום

אופן ההכנה

  • לערבב את חומרי המרינדה ולהשרות את חתיכות הסלמון כ-4 שעות: לשפד את הסלמון ולהכניס לתנור שחומם על 180 מעלות ל-20 דקות.
  • בכדי שהסלמון יישאר עסיסי ולא יתייבש בתנור, כסו את התבנית בנייר אפייה בזמן האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.