Go Back
חיתוכיות גבינה אפויה

חיתוכיות גבינה אפויות ומתוקות

ריבועי גבינה שחובה לנסות - כחטיף לאירוח או משהו קטן לצד הקפה, פשוט ללקק את האצבעות.
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שרה הוכברג

ציוד

תבנית חד פעמית 32*40

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 חבילה חמאה (200 גרם)
  • 2 חלמונים
  • 1 כף סוכר
  • ½ כף שמרים
  • ½ כוס חלב

מילוי:

  • 1 קילו גבינה לבנה 5%
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע גיל / אשל
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • לעבד את הבצק ולחלק ל - 2.
  • לשטח חצי בצק על תבנית התנור.

הכנת המילוי:

  • לערבב הכל ולצקת על בסיס העוגה.
  • לשים מעל את שכבת הבצק השנייה.
  • לאפות על 140 מעלות טורבו למשך כשעה בערך.

הערות וטיפים

  • על מנת שיצא יותר גבוה אפיתי בתבנית חד פעמית 32*40 מכיוון היא טיפה יותר קטנה מתבנית תנור.
  • כדאי לרדד את הבצק על נייר אפיה קצת מקומח וכך יהיה יותר קל להפוך אותו על שכבת הגבינה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.