בקערה לטרוף היטב לאיחוד קרם קוקוס, שמן קוקוס, מיץ תפוזים, סוכר קוקוס וקורט מלח
להוסיף קמח כוסמין ואבקת אפייה. את הקמח להוסיף בהדרגה - בהתחלה לבחוש עם המטרפה, ובחצי כוס הקמח האחרונה לעבור ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק במרקם נוח ומעט דביק.
להעביר את הבצק לקירור לחצי שעה - שלב חשוב בכדי ששמן הקוקוס יתמצק והבצק יהיה נוח לעבודה.
כעבור חצי שעה להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק ל-4 רבעים. לפתוח כל רבע למלבן, רצוי ליישר את הקצוות בסכין למלבן ישר כך שתצא רולדה יפה.
למרוח בנדיבות מילוי כרצונכם, לגלגל בעזרת נייר אפייה לרולדה מהודקת ולהעביר עם הנייר למקפיא לחצי שעה (זה הסוד לעוגיות יפות שנחתכות בקלות ולא נשברות).
כעבור חצי שעה להוציא את הרולדות המגולגלות מהמקפיא ולחתוך לעוגיות בעובי הרצוי, לחרוץ עם הסכין כמעט עד הסוף.
להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות כ-20 דקות. להמתין לקירור מלא ולפזר אבקת סוכר. לשמור בקופסא אטומה עד שבוע.