Go Back
עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות

הכנה קלילה, קערה אחת ושתי תבניות – ותקבלו עוגת שוקולד צ'יפס ב-10 דקות. מרקם אוורירי ניחוחות וניל אקזוטי וקוקוס עשיר וקמח כוסמין מעולה. רק להכין כוס תה ולהתמכר
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק קטנות

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • ¼ כוס שמן קוקוס
  • 1 כוס נוזל קוקוס (מומלץ של ארוי די הירוק)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כוס פצפוצי שוקולד מריר (אפשר במקום אגוזי מלך /פקאן)

אופן ההכנה

  • בקערה להקציף ביצים וסוכר קוקוס עד לקבלת קצף תפוח.
  • להוסיף שמן קוקוס, נוזל קוקוס ותמצית וניל. להוסיף קמח כוסמין, אבקת אפיה וסודה לשתייה.
  • לערבב פנימה אל הקמח 1/2 כוס פצפוצי שוקולד מריר. לערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה. להעביר לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות, לפזר עוד חופן של פצפוצי שוקולד מלמעלה.
  • לאפות בתנור שחומם על 170 מעלות כ25 דקות. לקרר ולפרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.