Go Back
פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות

פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות

 לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות אלה, אז הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: רג'ינה ברדמן

ציוד

כוס מידה: כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס חלב ( 3%)
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)

לקרם:

  • 1 חבילה אינסטנט פודינג ניל (80 גרם)
  • ¾ כוס חלב
  • 1 חבילה קצפת מתוקה 38% (250 מ"ל)
  • 2 שקיות של סוכר וניל (20 גרם)

אופן ההכנה

  • לשים את כל החומרים של הבצק (בלי הקמח) בסיר על האש ותוך כדי ערבוב מביאים לרתיחה.
  • לאחר מכן זאת מורידים מהאש - ומוסיפים כוס קמח תוך כדי ערבוב.
  • מערבבים במיקסר 2 דקות כדי להוציא את האדים.
  • מוסיפים 3 ביצים בגודל L אחת אחרי השנייה (לא ביחד) תוך כדי ערבוב.
  • מזלפים את הבצק על התבנית, בגודל בערך כמו סלוטייפ.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש, ב-180 מעלות ל-30 דקות.
  • אחרי זאת לא נפתח את הדלת עד הסוף, אלא נעשה פתח קטן לעוד כ - 10 דקות ונותנים לפחזניות להצטנן.

לקרם:

  • מערבבים הכל ביחד במיקסר,
  • ממלאים את הפחזניות עם ראש זילוף קונוס תוך כדי סיבוב.
  • מקשטים בשוקולד או אבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.