מתוך הרכיבים משאירים בצד 1/2 כוס תירס, תבלינים, 1/2 כוס קמח תירס.
במעבד מזון טוחנים את כל שאר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לקערה ומוסיפים את כל הרכיבים שהשארנו בצד.
לשים היטב בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה מעט. בידיים משומנות מכינים קציצות שמנמנות. העיסה יוצאת ממש נוחה לעבודה הודות לטופו שמדביק את הכל יופי
מעבירים לנייר אפייה משומן קלות בשמן זית ומכניסים לאפייה של 20 דקות על חום 170 מעלות, הופכים את השניצלים לאפייה של עוד 5 דקות וממתינים לקירור מלא