Go Back
פשטידת תרד

פשטידת תרד ובטטה ללא גלוטן ומוצרי חלב

פשטידת תרד ובטטה ללא גלוטן ומוצרי חלב, עשירה בסיבים וחלבון תעניק לכם ארוחת ערב מושלמת בהכנה קלילה עם מאפה יפהפה וצבעוני ושלמות טעמים מופלאים ובריאים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 1 צרור תרד (טרי שטוף וקצוץ)
  • 2 בטטות (גדולות מגוררת דק וסחוטות מנוזלים)
  • 4 ביצים
  • ½ כוס חלב קוקוס (אפשר להמיר חצי הכמות בשמן קוקוס/זית וחצי הכמות בחלב צמחי)
  • ¼ כוס שמן זית

יבשים:

  • 1 כוס גדושה קמח חומוס (אפשר להמיר ב-3/4 כוס קמח כוסמין או קמח קינואה)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית אגוז מוסקט
  • ¼ כפית זרעי כוסברה טחונים
  • קמצוץ קינמון ((לא חובה))
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל החומרים הרטובים ולהוסיף את היבשים.
  • להעביר לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה. לאפות על חום של 175 מעלות למשך 35-40 דקות, עד שהפשטידה זהובה וריחנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.