מתכון קל ונהדר של קציצות טונה אפויות ב-10 דקות שנחטפות במהירות, ולא דורשות טיגון כלל! רכות וטעימות בטירוף עשירות בטונה בשרנית, קינואה וירקות עסיסיים, ואהובות מאוד גם על ילדים!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
2חפיסות טונה במים(עדיף בשקית ולא בפחית)
1כוס קינואה (מבושלת בטמפרטורת החדר)
2גזרים (או בטטה קטנה)
3גבעולי סלרי
1בצל
½כוסקמח קמח קינואה / עדשים כתומות(אפשר להחליף בכל קמח אחר שיש - קמח חומוס/קמח כוסמת/קמח כוסמין)
2כפות שמן זית
1ביצה( או 2 כפות טחינה גולמית)
תיבול: אורגנו יבש, כפית חרדל, חצי כפית מייפל טהור, חצי כפית מלח
אופן ההכנה
במעבד מזון / קוצץ קטן נטחן את הסלרי, גזרים והבצל.
נעביר לקערה ונוסיף את שאר הרכיבים. נתבל ונמשיך ללוש את התערובת, אם היא לא מתגבשת מספיק, אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
נסדר קציצות על נייר אפייה. נאפה כ-15 דקות, נהפוך צד ונאפה עוד 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.