נערבב שמרים וקמח ונוסיף את הביצים, שמן, סוכר, והמים. נלוש היטב כמה דקות.
נשים בשקית את הקערה ונתפיח לשעה.
נוריד נפח ונחלק ל-4 כדורים.
נרדד למלבן ונמרח מילוי ואז נגלגל לרולדה. אפשר לפזר מלמעלה שוקולד צ'יפס. לא חובה.
כל רולדה נחתוך בגודל הרצוי. במתכון חותכים ל-5 חתיכות.
נסדר על נייר אפייה או באינגליש קייק משומן עם מעט מרווחים כי זה תופח.
נמרח ביצה מהולה במעט מים וכפית סוכר.
נתפיח כ-20 דקות.
נאפה ב-170 מעלות. אני אופה בטורבו. עד לקבלת צבע זהוב.
איך שהן יוצאות נבריש בסירופ פעמיים.