Go Back
+ servings
עוגיות שמרים שושנים בקרם וניל

עוגיות שמרים שושנים

שושני שמרים מהממות וטעימות במיוחד, במילוי קינמון אבל הפעם הם באים עם הפתעה ונילית ומלטפת בפנים!
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
כמות 2 רולדות
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים

מילוי וניל:

  • ¾1 כוס חלב קר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)

לסירופ:

  • ½ כוס מים
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

אופן ההכנה

  • נערבב שמרים וקמח ונוסיף את הביצים, שמן, סוכר, והמים. נלוש היטב כמה דקות.
  • נשים בשקית את הקערה ונתפיח לשעה.
  • נוריד נפח ונחלק ל-4 כדורים.
  • נרדד למלבן ונמרח מילוי ואז נגלגל לרולדה. אפשר לפזר מלמעלה שוקולד צ'יפס. לא חובה.
  • כל רולדה נחתוך בגודל הרצוי. במתכון חותכים ל-5 חתיכות.
  • נסדר על נייר אפייה או באינגליש קייק משומן עם מעט מרווחים כי זה תופח.
  • נמרח ביצה מהולה במעט מים וכפית סוכר.
  • נתפיח כ-20 דקות.
  • נאפה ב-170 מעלות. אני אופה בטורבו. עד לקבלת צבע זהוב.
  • איך שהן יוצאות נבריש בסירופ פעמיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.