נקציף בקערה את החלבונים עם הסוכר (בהדרגה) עד שהופך למרנג.
נערבב בקערה נפרדת את הגבינות למרקם אחיד.
לאחר מכן נוסיף את כל החומרים לקערה מלבד החלמונים ולערבב לבלילה חלקה.
בסוף נוסיף את החלמונים ושוב נגיע למרקם אחיד.
לאחר מכן בהדרגה נוסיף את המרנג בתנועות קיפול אווריריות לתוך הבלילה.
לאחר הוספת המרנג חשוב שנוודא שהצבע אחיד ולשפוך לסיר.
נשמן עם מרגרינה את כל הסיר.
נחתוך נייר אפייה לעיגול התחתית ולשמן גם אותו.
נחתוך נייר אפייה נוסף ל 2 ולשים בדפנות בגובה שעולה על גובה הסיר וכמובן לשמן.
נניח תבנית עם מים (עד חצי מגובה התבנית) בחלק התחתון של התנור.
נכניס לתנור ל 15 דק על 210 מעלות ולאחר מכן להוריד ל 150 מעלות לשעה וחצי (אני עושה בדיקה עם קיסם לוודא שהעוגה אפויה טוב).
לאחר מכן להשאיר את העוגה כמה שעות ואם אני מכינה בערב אז לפעמים משאירה גם לילה שלם בתנור.