Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת בננות בחושה בריאה עם אגוזים
קערה אחת, 10 דקות, ועל השיש תחכה לכם עוגת בננה בריאה וממכרת.
ציון
4.88
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
עידית מרום
ציוד
תבנית: אינגליש קייק גדולה
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
3
בננות בשלות מעוכות במזלג
(אפשר גם בננות קפואות, אך כדאי לטחון אותן בבלנדר עם השמן, הסוכר והביצים לפני שמוסיפים את היבשים)
▢
⅓
כוס
שמן קוקוס/שמן זרעי ענבים
▢
⅓
כוס
סוכר קוקוס
(אפשר סוויטנגו במקום)
▢
2
ביצים
(ניתן להחליף עם חצי כוס רסק תפוחים טבעי)
▢
1
כפית
תמצית וניל / קינמון
▢
1
כפית
אבקת סודה לשתייה
▢
מלח
(מעט )
▢
1
כוס
קוואקר מהיר הכנה
▢
¾
כוס
קמח כוסמין מלא
תוספות:
▢
⅓
כוס
אגוזי מלך גרוסים
▢
¼
כוס
צימוקים /פצפוצי שוקולד מריר
אופן ההכנה
לטרוף את כל הרטובים, ולהוסיף את היבשים.
להוסיף את התוספות לפני שמערבבים את הקמחים ולערבב עד לאיחוד.
להעביר לתבנית אינגליש גדולה, מרופדת בנייר אפייה.
לאפות על חום של 175 מעלות כ-40-35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.