Go Back
עוגת תפוזים קוקוס

עוגת תפוזים קוקוס אישית (קערה אחת ו-10 דקות)

הכנה קלילה בקערה אחת, כי למי יש זמן לעמוד שעות במטבח, ויש לכם עוגת תפוזים קוקוס אישית מהממת - מאפינס רך, עסיסי ומושלם לכל עונה בשנה
ציון 4 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר קוקוס ((אם לא רוצים קוקוס אפשר לוותר))
  • כוס שמן זית מעודן
  • 1 כוס מיץ תפוזים טבעי
  • ¼1 כוס קמח כוסמין מלא
  • ¾ כוס שבבי קוקוס ((אם לא רוצים קוקוס אפשר לוותר))
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת אפיה ((מלאה))

אופן ההכנה

  • לטרוף בקערה ביצים וסוכר למשך 2 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית. להוסיף תוך כדי טריפה גם שמן זית ומיץ תפוזים.
  • להוסיף לקערה את החומרים היבשים ולערבב רק עד לאיחוד.
  • תוספות: מי שאוהב יכול לזרות מעל כל מאפין מעט פצפוצי שוקולד מריר/שבבי שקדים.
  • להעביר לתבנית שקעים משומנת ולהכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 17-18 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים. להמתין לקירור ולהגיש.
  • המאפינס נשמרים בקופסא אטומה על השיש עד 4 ימים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.