Go Back
עוגת גבינה קלה להכנה

עוגת גבינה קלה להכנה

מתכון עוגה קלה להכנה וטעימה ביותר עם הסוד של המתכון. - רוצים לגלות את הסוד? דפדפו למטה עכשיו!
ציון 3.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: סיגל ארזואן

ציוד

תבנית 26
מידת כוס: חד פעמי

המצרכים

הבסיס:

  • ¾ חבילת ביסקויטים (פתי בר)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)

הבלילה:

  • 6 ביצים
  • ¼1 סוכר
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5 אחוז (750 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה (במידה ואין לכן אז 3 כפות קורנפלור)
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

הקרם:

  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • אינסטנט פודינג וניל (שנותר מהחבילה)
  • 1 כוס פעמית חלב

אופן ההכנה

הכנת בסיס: (לא חייב)

  • לטחון 3/4 חבילת ביסקוויטים פתי בר של אוסם.
  • להמיס 100 גרם חמאה ולערבב ביחד עם הביסקוויטים.
  • להדק על התבנית.

הכנת הבלילה:

  • להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
  • בקערה גדולה לערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר.
  • להוסיף 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז, שמנת חמוצה, קמח תפוחי אדמה (במידה ואין לכן אז 3 כפות קורנפלור), אינסטנט פודינג וניל.
  • לערבב היטב להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה לבלילה בקערה הגדולה.
  • ולצקת על הבסיס של הביסקוויטים.
  • לאפות 10 דקות בחום גבוהה ואחר כך להמשיך בחום נמוך.
  • כשהעוגה מוכנה להשאיר אותה בתנור.

הכנת הקרם:

  • להקציף לקרם שמנת מתוקה.
  • את האינסטנט פודינג וניל שנותר.
  • כוס חד פעמית חלב.
  • למרוח מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.