Go Back
מתכון עוגת פרג בחושה פרווה

עוגת פרג בחושה

עוגת פרג עסיסית והכי טעימה שאפשר להכין! עוגה פרווה הכי קלה שיש להכנה!
ציון 4.10 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שפרה אזולאי

ציוד

כוס מדידה: אוניברסלית או חד פעמי חם
תבנית מלבנית בגודל 19x29

המצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • פרג טחון טרי (150 גרם)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה, מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, פרג טחון טרי, קוקוס, סוכר, - מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים לקערה את הביצים, שמן, מיץ תפוזים, אפשר גם גרידת תפוז ומערבבים ידנית היטב.
  • משמנים את התבנית, ניתן להשתמש בתבנית חד פעמית מנייר שמקצרת את זמן האפייה.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית ומשטחים בצורה שווה.
  • אופים בתנור בחום 175 מעלות כ- 30 דקות.
  • לפני האפייה ניתן לפזר מעל הבלילה אגוזי מלך קצוצים גס - מאוד טעים, אפשר גם לפזר נטיפי שוקולד.

הערות וטיפים

לא לקנות פרג טחון בסופר, לקנות טרי ולבקש שיטחנו לכם במקום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.