Go Back
קציצות הודו וירקות

קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות

צהריים מהיר וקל? לכו על קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות. לישה קלה, טיגון קצר, לצד סלט, צ'יפס או בכריך טעים - אין מצב שהילדים לא יחטפו!
ציון 5 על ידי דירוג אחד

המצרכים

  • ½ קילו הודו טחון
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ צרור שמיר קצוץ
  • ½ צרור כוסברה קצוצה
  • 1 גזר מגורד דק
  • 1 בטטה בינונית מגורדת דק
  • 1 בצל קצוץ (אפשר לטגן קצת לפני)
  • ½ כף מלח הימלאיה גרוס
  • ½ כפית שחור גרוס
  • כף שמן זית

אופן ההכנה

  • לשים היטב את כל התערובת עד לקבלת מסה אחידה ודביקה.
  • יוצרים מהתערובת עיגולים שטוחים מעט בעובי של כחצי ס"מ. צורבים את הקציצות על מחבת פסים משני הצדדים.
  • הקציצות צריכות להיות עסיסיות, ולכן יש להיזהר לא לייבש אותן מדי, ולכן, לא מומלץ לאפות בתנור.
  • המסה דביקה וזה בסדר - כך מתקבלות קציצות רכות ועסיסיות במיוחד.

הערות וטיפים

  • שימו לב, לא צריך ביצה! אם לשים הרבה זה נדבק לעיסה מצוינת שלא מתפרקת
  • עדיף להשתמש בבשר הודו, אבל אפשר גם חצי הודו וחצי חזה עוף טחון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.