Go Back
קינואה שילדים אוהבים

קינואה שילדים אוהבים עם ירקות

המתכון הקליל הזה יספק לכם בעוד דקות מנת קינואה שילדים אוהבים עם ירקות מתקתקים ורכים ואווריריות וקראנצ׳יות ממכרות. תוספת מושלמת לכל ארוחה או מנה בפני עצמה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 גזרים חתוכים למקלות של חצי ס״מ
  • כוס אפונה עדינה קפואה
  • 1 כוס קינואה לבנה שטופה היטב ומסוננת מנוזלים
  • תבלינים: 1/2 כפית אבקת בצל טבעית, 1 כפית סילאן טבעי, 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • בכף שמן זית נטגן קלות בצל, גזר ואפונה קפואה (אין צורך להפשיר), נוסיף את הסילאן ונמשיך לטגן עם מכסה סגור עד שהירקות יתרככו מעט.
  • נוסיף את הקינואה, מלח ואבקת בצל נערבב היטב, נוסיף כוס ורבע מים רותחים, נערבב שוב, ננמיך את האש ללהבה נמוכה ונכסה, נבשל כ15 דקות עד לספיגת הנוזלים.
  • בסיום הבישול נשאיר את הסיר סגור לעוד 15 דקות, לאחר מכן נערבב את הקינואה והירקות עם מזלג בעדינות בכדי שהירקות יפוזרו באופן שווה בסיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.