Go Back
חזה עוף שווארמה

חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה

חזה עוף שווארמה ביתי, עסיסי, מהיר וטעיםםם בטירוף משלב רצועות עוף עסיסיות, תיבול מושלם, ולצד פוטטוס רכים וכמה מתבלים – קיבלתם להיט מהמם ומנחם לצהריים, ערב או אירוח מפנק
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: מורן תורג׳מן

המצרכים

  • 1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
  • 3 בצלים
  • מעט שמן (כרבע כוס או פחות)
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כף תבלין מעורב ירושלמי (או תבלין שווארמה איכותי)
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית מרק עוף
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • לטגן 3 בצלים חתוכים לרצועות ולהניח בצד.
  • לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן במעט שמן בשתי נגלות כי העוף מגיר נוזלים. לשים במסננת ושוב להחזיר למחבת עם מעט שמן עד שמזהיב מעט.
  • להוסיף את הבצל מטוגן ואת התבלינים ולערבב היטב כשתי דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.