Go Back
חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י

חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י

אנחנו מביאים לכם היום עוד מתכון ועוד דרך להפוך את החציל שיושב במקרר לכוכב שולחן הארוחה!
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 2 חצילים (חתוכים לעיגולים)

לציפוי:

  • 3 ביצים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כף גדושה של מיונז
  • 1 חופן כוסברה (קצוצה)

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את בלילת הביצים עם כל התבלינים.
  • בקערה נפרדת שמים פרורי לחם עם שומשום.
  • חותכים את החצילים לעיגולים, כמו בתמונה, ממליחים ושמים בצד לחצי שעה לסינון הנוזלים.
  • טובלים את החצילים בבלילת הביצים המתובלת ומצפים בפרורי לחם.
  • מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה משני הצדדים של החציל.
  • מוציאים מהשמן ומניחים בנייר סופג, ולאחר מכן מעבירים לצלוחית ללא כיסוי עד להגשה – כדי שהחצילים יישארו קראנצ'יים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.