בעזרת מטרפה מערבבים בקערה שמן קוקוס, סוכר קוקוס וחמאת בוטנים, טורפים היטב עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמחים ואבקת סודה לשתייה ולשים בידיים רטובות עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את פולי הקקאו ומטמיעים אותם היטב בבצק.
מגלגלים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
בעזרת מזלג משומן מעט מועכים כל עוגייה במרכז.
מכניסים לאפיה בתנור שחומם על 170 מעלות ל12-14 דקות, עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
מניחים על רשת לצינון מלא ולהתקשות של העוגיות ומאחסנים בקופסא אטומה על השיש