Go Back
עוגיות חמאת בוטנים

עוגיות חמאת בוטנים טבעוניות מקמח כוסמין

5 רכיבים, קערה אחת, מקמח כוסמין וללא סוכר לבן, ויש לכם עוגיות חמאת בוטנים וקקאו טבעוניות שיזכירו לכם טעם של במבה מתקתקה עם פולי קקאו שיוסיפו קראנץ׳ שוקולדי מענג
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • כוס שמן קוקוס מומס
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • ¾ כוס חמאת בוטנים טבעית לא ממותקת
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס כוס קמח שקדים
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • אופציונאלי תוספות: 1/3 כוס פולי קקאו גרוסים (ניתן להמיר בשבבי שוקולד מריר או שברי בוטנים)

אופן ההכנה

  • בעזרת מטרפה מערבבים בקערה שמן קוקוס, סוכר קוקוס וחמאת בוטנים, טורפים היטב עד לאיחוד.
  • מוסיפים את הקמחים ואבקת סודה לשתייה ולשים בידיים רטובות עד לקבלת בצק אחיד.
  • מוסיפים את פולי הקקאו ומטמיעים אותם היטב בבצק.
  • מגלגלים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • בעזרת מזלג משומן מעט מועכים כל עוגייה במרכז.
  • מכניסים לאפיה בתנור שחומם על 170 מעלות ל12-14 דקות, עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
  • מניחים על רשת לצינון מלא ולהתקשות של העוגיות ומאחסנים בקופסא אטומה על השיש
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.