נתחיל בהפרדת הביצים. ואז נלוש בקערת מיקסר את החלמונים והסוכר, ונקציף עד לקצף תפוח.
לאחר מכן ב-3 פעימות נוסיף שמן וחלב, נקציף קצת.
ולנפות קמח וקקאו ומוסיפים לקערת המיקסר ונקציף במהירות בינונית טוב עד שחלק. נעביר לקערה.
כעת את החלבונים נשים בקערת מיקסר, ונקציף עם אבקת סוכר לקבלת קצף תפוח ולבן ורך. נקפל לתוך קערת השוקולד.
ניקח את התבנית שלנו, נשמן ונשפוך את התערובת ונאפה בחום 180 מעלות על תנור שחומם 10 דקות מראש.
נאפה למשך 40 דקות בערך או עד שהקיסם יוצא יבש.
נחכה שהעוגה תתקרר לחלוטין ואז נחלק אותה ל-4 עיגולים שווים.