תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור ברוטב שמנת פטריות עשיר הם מעדן מיוחד ומפנק בטירוף. מוכן בקלות, רך במיוחד וטעים ברמות! מושלם ל-9 הימים, לארוחות חלביות או לערב מפנק
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: נירית טיירי
המצרכים
תפוחי אדמה
בטטות
לרוטב:
קצת חמאה
פטריות חתוכות או כל תוספות שאוהבים
שום כתוש
1כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
להקרמה:
גבנ"צ/מוצרלה
אופן ההכנה
צולים את התפוחי אדמה והבטטות על הרשת של התנור בחום של 200° כשעה עד שמתרכך
מחממים סיר קטן ומכניסים את כל חומרי הרוטב ומבשלים עד לרתיחה קלה.
כשהתפוחי אדמה מוכנים חוצים אותם לשניים. עם מזלג פותחים קצת ומפזרים מלח, מניחים בתבנית, שופכים עליהם את רוטב השמנת ומפזרים. מכניסים לתנור להקרמה קצרה ואוכלים חם!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.