Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת שקדים בחושה מהממת אוורירית
עוגה בחושה מתאימה לכל מצב רוח, חשק קולינרי וזמן ביום. חובה לנסות!
ציון
4.47
על ידי
56
דירוגים
באדיבות:
גלית אלימלך
ציוד
תבנית עגולה בינונית בקוטר 22/24
Advertisements
המצרכים
▢
1
כוס
קמח תופח
▢
4
כפות
אינסטנט וניל
▢
½
כוס
שקדים טחונים
(אפשר קוקוס במקום)
▢
¼
כוס
שמן
▢
¾
כוס
סוכר
▢
1
כפית
נס קפה
▢
1
כפית
גרידת לימון
▢
3
ביצים
▢
1
כפית
תמצית וניל
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
1
כוס
מי סודה
Advertisements
אופן ההכנה
נשים בקערה את הקמח, אינסטנט, שקדים, סוכר, נס קפה וגרידת לימון, ונערבב את הכל ידנית.
בקערה נפרדת נערבב ידנית גם את השמן, ביצים, תמצית וניל, סוכר וניל ומי סודה ונוסיף לקערה הראשונה.
נחמם תנור ל 170-180 מעלות למשך 30 דקות עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
Advertisements
הערות וטיפים
חשוב מאוד! להוסיף כוס מי סודה בהדרגה ולערבב (זה גורם לעוגה להיות אוורירית)
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.