לחצות ארבעה תפוחי אדמה לשניים ושוב לשניים..
נניח אותם בשקית עם סגירה אטומה ונכניס: שיני שום, כמה שאוהבים (הם טעימים מאוד באפייה, אני מכניסה הרבה).
נתחיל להכניס לשקית גם את התבלינים והשמן זית.
בשלב זה נסגור את שקית היטב ונכניס לפריזר הקפאה של כחצי שעה.
נוציא את השקית ונחורר אותה להוצאת הנוזלים שהצטברו פנימה במשך הזמן הזה.
נניח את תפוחי האדמה בתבנית, נרסס עוד קצת שמן מעל.
נאפה למשך כ 50 דקות על 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב ומעורר תיאבון.