Go Back
פוטטוס בתנור טעימים בטירוף

פוטטוס בתנור קריספי עם טריק

פצצת טעם בכל ביס וחגיגה ברגע שמוציאים אותם מהתנור. מומלץ בחום!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: גילה עדי

המצרכים

  • 4 תפוחי אדמה (גודל בינוני)
  • שיני שום (כמה שאוהבים)
  • 1 כפית פפריקה אדומה בשמן
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית מלח (לפי הטעם)
  • ½ כפית טימין מיובש (לפי הטעם)
  • ¼ כוס שמן זית (בערך )
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • לחצות ארבעה תפוחי אדמה לשניים ושוב לשניים..
  • נניח אותם בשקית עם סגירה אטומה ונכניס: שיני שום, כמה שאוהבים (הם טעימים מאוד באפייה, אני מכניסה הרבה).
  • נתחיל להכניס לשקית גם את התבלינים והשמן זית.
  • בשלב זה נסגור את שקית היטב ונכניס לפריזר הקפאה של כחצי שעה.
  • נוציא את השקית ונחורר אותה להוצאת הנוזלים שהצטברו פנימה במשך הזמן הזה.
  • נניח את תפוחי האדמה בתבנית, נרסס עוד קצת שמן מעל.
  • נאפה למשך כ 50 דקות על 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב ומעורר תיאבון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.