בקערה נשים קמח שמרים וסוכר ונערבב ואז נשים את המלח ונערבב.
נשים שמן ונערבב ורק אז את המים ולא בבת אחת אלא בהדרגה.
הבצק צריך להיות נוח רך אחיד ולא דביק ממש כמו פלסטלינה.
נלוש עשר דקות, אפשר לישה ביד ללא שום מיקסר.
נקמח את הבצק והקערה נעטוף בניילון ונתפיח שעה וחצי אחרי שהבצק תפח ונוריד אוויר ונחלק את הבצק בין 15-18 כדורים.
כל כדור נפתח עם מערוך לא נרדד דק מדי בכדי לתת לפיתות לתפוח.
נניח על משטח מקומח או תבנית מרופדת ונתפיח עוד 25 דקות.
נכניס לתנור שחומם מראש 220 מעלות בערך 5 דקות.
הפיתות צריכות להתנפח ולהיות זהובות.