Go Back
מתכון ללביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה בתנור

מתכון ללביבות תפוחי אדמה בגרסה צמחונית, שניתן לטגן או לאפות. קל, פשוט וטעים.
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

מחבת לטיגון/תבנית אפייה בינונית
Advertisements

המצרכים

  • 3 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 4 כפות קמח
  • 2 ביצים

לתיבול:

  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מרק עוף
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
Advertisements

אופן ההכנה

  • נבשל את התפוחי אדמה במים ונמעך לפירה.
  • נגרד בצל אחד גדול בפומפייה.
  • נוסיף ארבע כפות קמח גדושות ושתי ביצים.
  • נתבל במלח פלפל מרק עוף כורכום ופטרוזיליה קצוצה.
  • נערבב הכל יחד ונטגן עד להזהבה או נאפה על 180 מעלות עד להזהבה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.