Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שכבות נס קפה
ככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
לין וידל
ציוד
תבנית חד פעמית - גודל: בינוני
המצרכים
לבצק:
▢
3
כוסות
קמח
▢
½
חבילת
מרגרינה
(100 גרם)
▢
½
כוס
שמן
▢
2
כפות
שמרים יבשים
▢
3
כפות
מים פושרים
▢
3
חלמונים
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
לקציפה:
▢
3
חלבונים
▢
1
כוס
סוכר
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
2
כפות
נס קפה
אופן ההכנה
נלוש את כל החומרים לבצק ולחלק ל - 3 חלקים.
נקציף את החומרים לקציפה ונוסיף בהדרגה את 2 כפות הנס קפה.
נקציף עד לקבלת קצף חום בהיר (מריח כמו גוגל מוגל).
נרדד על נייר אפייה חלק אחד של הבצק ונעביר לתבנית אפייה ונמרח את קציפת הנס קפה ולחזור עם 2 כדורי הבצק.
השכבה העליונה אמורה להיות קציפת נס קפה, אפשר להוסיף אגוזים טחונים בין השכבות , אבל לא לפזר למעלה אגוזים הם ישרפו מהר וישחירו, רק בין השכבות.
לאפות חצי שעה ב-180 מעלות או עד שמשחים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.