Go Back
עוגת שכבות נס קפה ואגוזים

עוגת שכבות נס קפה

ככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: לין וידל

ציוד

תבנית חד פעמית - גודל: בינוני

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • ½ חבילת מרגרינה (100 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות מים פושרים
  • 3 חלמונים
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

לקציפה:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 כפות נס קפה

אופן ההכנה

  • נלוש את כל החומרים לבצק ולחלק ל - 3 חלקים.
  • נקציף את החומרים לקציפה ונוסיף בהדרגה את 2 כפות הנס קפה.
  • נקציף עד לקבלת קצף חום בהיר (מריח כמו גוגל מוגל).
  • נרדד על נייר אפייה חלק אחד של הבצק ונעביר לתבנית אפייה ונמרח את קציפת הנס קפה ולחזור עם 2 כדורי הבצק.
  • השכבה העליונה אמורה להיות קציפת נס קפה, אפשר להוסיף אגוזים טחונים בין השכבות , אבל לא לפזר למעלה אגוזים הם ישרפו מהר וישחירו, רק בין השכבות.
  • לאפות חצי שעה ב-180 מעלות או עד שמשחים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.