Go Back
חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל

חזה עוף על הפלאנצ'ה עם בצל

כל מה שנשאר זה פיתה ביתית, צ'יפס וסלט, ואין ארוחת צהריים טעימה מזו!
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

פלנצ'ה או מחבת פסים
Advertisements

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 10 חתיכות חזה עוף (אפשר להכפיל)

למרינדה:

  • ½ כוס שמן (עדיף שמן זית)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • כורכום (קורט )
  • 1 כף תבלין לפרגיות
  • 1 כפית מרק עוף
Advertisements

אופן ההכנה

  • במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.
  • בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.
  • נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.
  • נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.